2020 година наближава и сега е времето за планове, свързани

...
2020 година наближава и сега е времето за планове, свързани
Коментари Харесай

Зодиите, за които 2020 година ще бъде незабравима

2020 година наближава и в този момент е времето за проекти, свързани с живота ни през идната година - нова работа, последваща стъпка в образованието или прерастване на връзката в брак. Очакваме с неспокойствие да забележим какво ще се случи през новата година. И до момента в който за едни тя няма да е изключително великодушна, то за други ще е повече от сполучлива и щастлива.

Каналът във vbox7 демонстрира зодиакалните знаци, за които 2020 година ще бъде изключително добра. Те ще се радват на великодушието на Вселената към тях.

Риби

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата последваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат любов, най-накрая ще открият своята съдбовна половинка.

Да, това няма да се случи доста елементарно, само че след доста компликации и изменничества ще открият индивида, който ще ги накара да не помнят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е значима, тъй като ще скрепят връзките си и ще усилят своето семейство с най-малко още един член.
 обич iStock/Getty Images-->
Телец

Тази година ще осъществите премеждие , за което постоянно сте мечтали, само че все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши неналичия ще са попълнени и най-сетне ще можете да грабите с цялостни шепи от живота.

Ще скочите в незнайното с огромно неспокойствие и ще се придвижите на място, което сте виждали до момента единствено в своите най-красиви сънища. Ще поемете доста опасности, само че и ще изживеете неповторими страсти, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2020 година ще е повече от вълшебна.

Козирог

Дори и тези от вас, които са изгубили религия в своя шанс , през 2020 година ще се уверят, че чудеса съществуват освен в приказките и филмите, само че и в действителния живот. Точно когато са загърбили всякаква вяра и са потънали в отчаяние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя фантазия и животът им ще се извърши със смисъл.
 работа iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР