2020 година е интересна и с това, че всичките 8

...
2020 година е интересна и с това, че всичките 8
Коментари Харесай

Плутон ни носи големи промени от април до октомври

2020 година е забавна и с това, че всичките 8 планети ще имат ретроградно придвижване: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун. В този дълъг назадничав маратон изключително сложен ще бъде интервалът от април до октомври. Още на 24 април Плутон ще стартира противоположното си придвижване, което ще продължи до 4 октомври.Този ход на планетата вещае дълбоки трансформации, които ще обиден сферата на ръководство и вътрешната конструкция на всевъзможен тип организации, написа Пик.

Ретроградното придвижване на Плутон ни демонстрира, че измененията ще настъпват в самите нас и ще са доста мощни, без значение дали сме подготвени за тях. Промяната, която се случва във всеки човек, ще рефлектира и над другите хора.Плутон постоянно се включва, когато има прекомерно огромно генериране на негативна сила, на остаряла сила, от която би трябвало да се освободим. Той е като чистач и внася нов ред в живота ни, отваряйки ни път към новото. Ретроградният Плутон е по-продължителен, тъй като ни дава опция да се отървем от експанзията, гнева, недоволството и насъбраното напрежение, в които сме потънали.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР