2020 година е интересна и с това, че всичките 8

...
2020 година е интересна и с това, че всичките 8
Коментари Харесай

Всички 8 планети ще са ретроградни през 2020 г.

2020 година е забавна и с това, че всичките 8 планети ще имат ретроградно придвижване: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун. В този дълъг назадничав маратон изключително сложен ще бъде интервалът от май до октомври, когато трите висши планети също обръщат придвижването си (това единствено по този начин наподобява, схваща се), а те задават главните трендове на годината - Юпитер, Сатурн и Плутон. В това време ще се прави дълбока преоценка на събитията, световно реструктуриране и промяна на фундаментите.

През 2020 година Меркурий ще бъде назадничав три пъти:

- от 17 февруари до 10 март (в Риби-Водолей);

- от 18 юни до 12 юли (в Рак);

- от 14 октомври до 3 ноември (в Скорпион-Везни).

Меркурий дава отговор за връзките, пътуванията, търговията и бизнеса. През това време не трябва да се стартират нови планове и да се подписват контракти. Не би трябвало да се вършат огромни и скъпи покупки като парцели или да се купуват каквито и да било носители на информация, техника, транспортни средства. В тези интервали се объркват превозът и електрониката, имуществото би трябвало да се пази.

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юни в Близнаци. В това време може да се преразглеждат всевъзможни връзки - настоятелен, любовни, финансови. Възможно е връщане към остарели връзки или разкъсване на съществуващите.

Марс ще бъде назадничав от 10 септември до 14 ноември в Овен. Ще пораждат конфликтни обстановки и битки. За осъществяване на поставените цели пък няма да доближават мощ и сила. В този интервал би трябвало да се внимава при работа с техника, оръжие, коли. Често стават повреди, техниката отхвърля. Пикът на тази назадничавост ще е на 14 октомври 2020 година, когато Марс, Слънцето и Земята ще застанат на една линия, като Марс ще се окаже на минимално разстояние от Земята.

Юпитер ще бъде назадничав от 14 май до 13 септември. В този интервал не е добре да се стартира нищо ново, а по-скоро да се приключват планове, стартирани преди този момент.

Сатурн е назадничав от 11 май до 29 септември. Това ще засегне по-скоро публичния живот, в сравнение с персоналния. Не се предлага да се подписват дълготрайни контракти, да се записват компании, да се купуват парцели, да се местите и да сключвате брак.

Уран ще стартира ретроградно придвижване на 15 август, което ще продължи до 14 януари 2021 година През този интервал може внезапно да си припомните старите си неосъществени хрумвания, които са пуснали дълбоки корени в подсъзнанието. Възможно е и да се появи нов взор към остарели неща.

Нептун ще се движи ретроградно от 23 юни до 29 ноември. Това ще усили подсъзнателните сили и екстрасензорните качества - ясновидство, гадаене. В този интервал може да се освободите от всякакви канони, предубеждения и суеверия и да се заемете с по-сериозен самоанализ.

Плутон ще е назадничав от 25 април до 4 октомври. Този ход на планетата на дълбоките трансформации ще засегне сферата на ръководство и вътрешната конструкция на всевъзможен тип организации.

blitz.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР