2020 г. завърши по неособено добър начин за Джейсън Съдейкис,

...
2020 г. завърши по неособено добър начин за Джейсън Съдейкис,
Коментари Харесай

Как Оливия Уайлд нарани Джейсън Съдейкис


2020 година приключи по неособено добър метод за Джейсън Съдейкис , тъй като стана ясно, че връзката му с Оливия Уайлд се е разпаднала.
 Оливия Уайлд, Джейсън Съдейкис и раздялата на една от най-стабилните холивудски двойки
Още една звездна двойка остана в предишното

Ще запазят ли Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис положителните си връзки

И това беше изненада, освен тъй като двамата имат две дребни деца, само че и тъй като бяха считани за една от най-стабилните двойки в Холивуд. Бяха и сгодени... Уайлд обаче бързо продължава живота си след Съдейкис, тъй като към този момент излиза с Хари Стайлс .

И това несъмнено е новата ни обичана известна двойка. Но за Джейсън Съдейкис нещата не са толкоз розови няколко месеца след раздялата.

Според източници на E! News артистът, сценарист и продуцент към момента не може да продължи напред и даже останал с разрушено сърце откакто стана ясно, че Оливия Уайлд към този момент излиза с Хари Стайлс.
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс и това ли новата гореща звездна двойка
Кой е новият мъж до Оливия Уайлд

Май имаме нова звездна двойка

Една от аргументите е, че Съдейкис се е надявал, че с Уайлд към момента могат да оправят брака си и тази разлъка просто да подейства отрезвяващо и за двамата. Актрисата, от своя страна, пък усърдно се е опитвала да резервира връзката си 26-годишния реализатор в загадка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР