2020 г. започва обещаващо за българските кино и телевизионни продукции,

...
2020 г. започва обещаващо за българските кино и телевизионни продукции,
Коментари Харесай

Юлиан Вергов е лекар, обвинен за смъртта на пациент

2020 година стартира обещаващо за българските кино и телевизионни продукции, тъй като към този момент има няколко оповестени министър председатели. Една от тях е на кино лентата " Пепел върху слънцето " .
 „ Пътят на достойнството “, Силвия Петкова и провокациите на сериала
Най-предизвикателната роля на Силвия Петкова

Актрисата за присъединяване си в сериала „ Пътят на достойнството “ и за предизвикателстовото да запазиш достойнството си в днешно време

Филмът наблюдава историята на доктор Стефанов (Юлиан Вергов), който е упрекнат в лекарска неточност, довела до гибелта на негов пациент. От публикувания тийзър виждаме, че за част от пациентите и сътрудниците си доктор Стефанов е ужасяващ човек и не толкоз добър експерт.

За друга част от тях обаче той е ерудиран и прелестен човек. За да разбере истината за доктора, младата журналистка Антония (Силвия Петкова) стартира следствие, което няма да бъде елементарно и може да ѝ коства доста.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Пепел върху слънцето (@ashesoversun) на Дек 5, 2019 в 4:15 PST

Знаем, че Юлиан Вергов към този момент има опит в това да играе доктор от ролята си на доцент Банков в сериала " Откраднат живот ".
 Снимка 466142

" Пепел върху слънцето " пък ще бъде режисьорският дебют на Бо Калинов. Във кино лентата функции имат и Ники Илиев, Павел Поппандов, Николай Станоев, Стефан Денолюбов, Ирини Жамбонас и други.

Премиерата на " Пепел върху слънцето " е на 20 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР