2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Овен: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Хороскопът за Овен за 2020 година разкрива, че новата година ще роди огромна доза възторг и персонален и професионален триумф. Ще откриете, че тази последваща година ще е надалеч по-активна и насочена към задачите, Овни, и всички отрицателни страсти, които ви тормозят, ще изчезнат.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Овен за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  Ако вашият рожден ден е сред 21 и 31 март, е добре да употребявате всичките безрезервност и дисциплинираност, които практикувахте през последните няколко години, и да се подготвите да превърнете тази невероятна година в действие, изключително по повод на това, което вашата сила и убеждения внасят в живота ви.

2-ри декан:  Ако вашият рожден ден е сред 1 и 10 април, внимавайте с нрава си и неудовлетвореността, защото на другите може да им е доста мъчно да се схващат с вас. 

3-ти декан:  Ако вашият рожден ден е сред 11 и 20 април, тази година нещата ще станат доста динамични и вие ще действате и реагирате бързо на всичко, което се случва към вас.

Влияние на планетите върху Овен през 2020:

В любовен аспект, Юпитер и Нептун ще внесат пристрастеност и креативност през новата година, което ще разреши на Овните по-добре да показват възприятията си и да основат по-силна връзка с колегата си или с бъдещите евентуални сътрудници. Тази година Сатурн ще повлияе на професионалния живот на Овните и ще се изисква успеваемост и по-добро ръководство на времето и силата по време на работа.

Юпитер е до Сатурн до 20 декември и това ще донесе на Овните доста аргументи за задоволство по време на работа: забавни оферти за работа, награди и благодарност. Марс и Венера ще бъдат виновни за сантименталната еволюция на Овен през 2020 година Януари, февруари и първата половина на март приготвят за Овен личностно развиване, прогрес в кариерата.

Романтиката е в разгара си през април, когато прекосяването на Венера през Овен носи страст, жадност за обич, огромна мощ за съблазняване, шанс и естетика в живота на двойките.

Марс назадничав в Овен сред 9 септември и 14 ноември. През този интервал Овенът ще се усеща в застой, неспособен успешно да завърши всичките си проекти. Те ще се усещат разочаровани и безпомощни.Трябва да се въоръжат с самообладание и да отделят допустимо най-вече време за себе си.

Пари

2020 година ще докара до нараснала потребност от сигурност. Ще желаете да развиете дисциплинираност и ред в това по какъв начин се справяте с парите. Ще усетите, че сте лимитирани в способността си да изразявате себе си, само че това ще стартира да се усъвършенства през октомври и ноември.

 

Вижте повече: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР