2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Дева: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Дева, Земен знак, се ръководи от планетата Меркурий, която символизира смяната.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Дева за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  в случай че сте родени между 23 август и 3 септември. Според хороскопа на Дева за 2020 година, това е година, която дава опция да откриете кои сте на най-дълбоко равнище.

2-ри декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 4 септември и 13 септември. През 2020 година ще започнете да водите по-здравословен метод на живот, като ще започнете да спортувате интензивно и да се храните по разпоредбите. Това ще ви помогне да се наслаждавате на живота от ден на ден.

3-ти декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 14 и 23 септември, вие сте заети да помагате на другите да се научат да употребяват живота си по най-хубавия метод и ще започнете и вие да се наслаждавате на живота си. 

Влияние на планетите върху Дева през 2020 година:

Хороскопът за 2020 за Дева демонстрира, че ви следва година, която ще донесе прогрес в кариерата и персонални придобивки. Може да става въпрос за къща, завещание или доста значима облага, която Девите чакат от дълго време. Ще концентрирайте вниманието си върху фамилния живот. Сега е моментът да извършите някаква смяна, обвързвана с дома- подмяна за по-голямо жилище, ново обзавеждане или най-малко предекориране. 

През тази година и фамилията ви ще се усили, което ще докара и до смяна в мисленето ви. 

Независимо от проблемите, с които ще се сблъскате, ще започнете да умеете да разрешавате спорове и ще се справите с проблеми, които са ви се коствали невъзможни за разрешаване. 

Създаването на позитивна среда за живот освен вкъщи, а и в сърцето ви, е решението на всички проблеми. Дайте си време, с цел да си починете и да презаредите батериите. 

Настроението на Девите ще бъде чудесно през първите девет месеца на 2020 година Имайте повече религия в мощните си страни, имайте възприятие за комизъм, обичате да се забавлявате и умеете да накарате другите да се смеят.

Ретроградната Венера  може да ви донесе някои наказания и санкции. 

Скъпи Деви, пробвайте се да насочите вниманието си към работата си, тъй като може да се появят някои неточности. Връзките с братя и сестри или с далечни родственици ще бъдат обновени във връзка събитие, което ще се състои след 1 ноември. 

Вижте повече на:Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР