2020 г. е годината, в която очакваме Apple да промени

...
2020 г. е годината, в която очакваме Apple да промени
Коментари Харесай

Три неща, които очакваме от iPhone 12

2020 година е годината, в която чакаме Apple да промени най-малко отчасти сегашния дизайн на iPhone и да навлезе по-смело в света на 5G.

До оповестяването на новите модели iPhone към момента има много време, само че слуховете и изтеклите данни във връзка с iPhone 12 валят отвред.

Тази седмица софтуерният анализатор Макс Уейнбах разкри, че е получил информация за три съществени промени, които ще забележим в бъдещите модели на Apple.

Старият разрез ще бъде заменен

Неприятният и към този момент много остарял разрез в горната част на лицето на iPhone, съдържащ селфи камерата, няколко датчика и слушалка, е на път да бъде заменен, споделя Уейнбах.
 Снимка 470449

Очевидно и тази година няма да забележим напълно изчистен от прорези и модули екран на iPhone, само че най-малко ще можем да се порадваме на малко по-различен дизайн.

Новости при камерите

Със сигурност Apple ще промени конфигурацията от камери, само че въпросът е по какъв начин?
 Снимка 470446

Според Уейнбах Тим Кук и хората му ще заложат на 64-мегапикселови датчици и нова широкоъгълна леща с по-голяма бленда, която ще внесе усъвършенствания в нощните фотоси.

По-голяма батерия

Въпреки че по-скъпите разновидности на iPhone оферират прилични по мярка и благоприятни условия акумулатори, Apple ще се опита да предложи още по-голяма батерия в iPhone 12 Pro и 12 Pro Max, споделя Уейнбах.
 Снимка 470451

Причината за това се крие най-много във обстоятелството, че тези модели ще разполагат с по-взискателни 5G антени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР