2019-та ще бъде моето време да съм егоистична. Обещавам да

...
2019-та ще бъде моето време да съм егоистична. Обещавам да
Коментари Харесай

През 2019-та година ще бъда ужасно егоистична!

2019-та ще бъде моето време да съм егоистична.

Обещавам да задрямвам, когато съм изтощена, а не да заставам и да очаквам следващото известие от оня мъж или пък служебния имейл, който мога да оставя за на следващия ден.

Обещавам да се гримирам или да не се гримирам, да си върша прическа или да излизам на открито по този начин, както съм станала от леглото, значимото е да съм щастлива със себе си.

 жена Unsplash.com

Обещавам да вървя постоянно на фитнес и да си слага нови цели за реализиране, тъй като това ще направи мен по-доволна.

Ще заставам сама в кафенета и ще чета обичана книга. Ще изключа телефона си, ще си ръся чаша чай и ще следя залеза. Ще изучавам, до момента в който самата аз не се почувства удовлетворена от това, което знам.

Няма да подвигам телефона на хора, които са ме пренебрегнали със седмици и са се сетили за мен, тъй като се нуждаят от нещо или им е скучно.

 жена Unsplash.com

Ще пия задоволително вода, ще изпивам големи количества кафе, четейки забавни книги под пухкави завивки. Ще се опитам да бъда по-организирана. Ще се веселя на всеки ден и ще съм признателна за дребните неща.

Ще върша всичко, което ме кара да се усмихвам и да съм щастлива. Ще си играя с дребни кученца, ще търча в парка, ще пиша, ще пия кафе или пък текила, ще дремвам следобяд, ще лежа на плажа, ще пека шоколадови мъфини.

Няма да излизам, когато не ми се излиза. Няма да поемам спомагателни служебни задания, тъй като съм добра душа. Няма да глезя на всички други, само че не и на себе си. Няма да се преценявам с графика на всички, те ще се преценяват с моя.

Заслужавам го.

И ти го заслужаваш.

 жена усмивка наслада Unsplash.com

2019-та ще бъде годината, в която ще съм лакомец, тъй като прекарах всички останали години в паники за другите и в опити да угодя на всички. Тази година е времето да се науча да бъда щастлива поради това, което съм и да бъда в мир със себе си. И аз заслужавам да бъда лакомец понякога!

Тази година ще съм извънредно егоистична и не се срамя от това!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР