2019 година ще се окаже особено доходоносна за Мария Илиева.

...
2019 година ще се окаже особено доходоносна за Мария Илиева.
Коментари Харесай

Шок разкритие: Мария Илиева стана самотна майка!

2019 година ще се окаже изключително доходоносна за Мария Илиева. Освен около присъединяване си в „ Като две капки вода “, откъдето е получила един от най-високите възнаграждения, поп звездата ще изкара впечатляващи пари и от идното си турне.

То ще включи единствено четири концерта, първият от които е плануван при започване на юли. Мария ще обиколи единствено огромните градове на страната, само че ще зареди добре банковата си сметка. Първата изява на звездата ще бъде в Пловдив.

Там тя ще извива глас в Античен спектакъл, чийто потенциал е за 4000 индивида, а междинната цена на билетите е 35 лв..

Така единствено от единия концерт певицата ще изкара към 140 000 лв. от продажбите на пропуските. Цялата сума не е единствено за нея, а и за наем на театъра, възнаграждения на звук режисьори, техника. И да заплати на музикантите, които ще се качат с нея на сцената.

Следващата спирка на Мария е Бургас, където ще пее в Летния спектакъл. От спектакъла си там ще изкара почти 60 000 лв., защото местата са малко, а билетите са леко занижени, написа вестник „ Галерия “.

Малко повече пари Мария ще изкара от Варна – към 80 000 в тамошния Летен спектакъл. Финалът на мини тура ще бъде в София – в Зала 1 на НДК. Тя събира най-много 4000 души, а междинната цена на билетите е 45 лв..

А простите сметки демонстрират, че от продажбата им Илиева ще завоюва 180 000 лв.. Като теглим чертата се оказва, че Мария ще изкара над 460 000 лв.. Това не е чиста облага за нея, само че отново е впечатляваща.

Парите са й изключително нужни, защото звездата отглежда сама сина си Александър, откакто изненадващо се раздели с татко му Георги. Още до момента в който певицата беше в напреднала бременност в очакване на бебето, Георги отпътува на дълга отмора със фамилията си в Америка и остави Мария сама.
Малко по-късно тя с половин уста призна, че двамата не живеят дружно, до момента в който не се разбра, че в действителност са дефинитивно разграничени.

Младежът, който е с 13-години по-малък от нея, към този момент си има нова сериозна другарка и живее щастливо с нея в Белгия.

Оказва се, че в основата на раздялата сред Мария и Георги стои неговата майка. Като същинска свекърва, Даниела по никакъв начин не харесвала певицата и изобщо не прикривала този факт. Майката на Георги е с към 7 години по-голяма от нея, което съществено вливало масло в огъня.

След дълго и настойчиво култивиране Даниела съумяла да раздели сина си с поп звездата, без да се вълнува изключително по какъв начин ще се отрази това на първородното й внуче.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР