2019 година ще се окаже особено доходоносна за Мария Илиева,

...
2019 година ще се окаже особено доходоносна за Мария Илиева,
Коментари Харесай

Мария Илиева зарязана от бащата на сина си заради свекървата!+ Ето от какво певицата ще прибере 400 000 лева?!

2019 година ще се окаже изключително доходоносна за Мария Илиева, научи HotArena.

Освен около присъединяване си в „ Като две капки вода “, откъдето е получила един от най-високите възнаграждения , поп звездата ще изкара впечатляващи пари и от идното си турне. То ще включи единствено четири концерта, първият от които е плануван при започване на юли.

Мария ще обиколи единствено огромните градове на страната, само че ще зареди добре банковата си сметка. Първата изява на звездата ще бъде в Пловдив. Там тя ще извива глас в Античен спектакъл, чийто потенциал е за 4000 индивида, а междинната цена на билетите е 35 лв..

Така единствено от единия концерт певицата ще изкара към 140 000 лв. от продажбите на пропуските. Цялата сума не е единствено за нея, а и за наем на театъра, възнаграждения на звук режисьори, техника и да заплати на музикантите, които ще се качат с нея на сцената. Следващата спирка на Мария е Бургас, където ще пее в Летния спектакъл. От спектакъла си там ще изкара почти 60 000 лв., защото местата са малко, а билетите са леко занижени, писа „ Галерия “.

Малко повече пари Мария ще изкара от Варна – към 80 000 в тамошния Летен спектакъл. Финалът на мини тура ще бъде в София – в Зала 1 на НДК. Тя събира най-много 4000 души, а междинната цена на билетите е 45 лв., а простите сметки демонстрират, че от продажбата им Илиева ще завоюва 180 000 лв.. Като теглим чертата се оказва, че Мария ще изкара над 460 000 лв. . Това не е чиста облага за нея, само че отново е впечатляваща.

Парите са й изключително нужни, защото звездата отглежда сама сина си Александър, откакто изненадващо се раздели с татко му Георги. Още до момента в който певицата беше в напреднала бременност в очакване на бебето, Георги отпътува на дълга отмора със фамилията си в Америка и остави Мария сама. Малко по-късно тя с половин уста призна, че двамата не живеят дружно, до момента в който не се разбра, че в действителност са дефинитивно разграничени.

Младежът, който е с 13-години по-малък от нея, към този момент си има нова сериозна другарка и живее щастливо с нея в Белгия.

Оказва се, че в основата на раздялата сред Мария и Георги стои неговата майка . Като същинска свекърва, Даниела по никакъв начин не харесвала певицата и изобщо не прикривала този факт. Майката на Георги е с към 7 години по-голяма от нея, което съществено вливало масло в огъня. След дълго и настойчиво култивиране Даниела съумяла да раздели сина си с поп звездата, без да се вълнува изключително по какъв начин ще се отрази това на първородното й внуче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР