2019 година: Ротердам, а и други холандски градове, гледат смело

...
2019 година: Ротердам, а и други холандски градове, гледат смело
Коментари Харесай

Зелена светлина“: Как в Ротердам поощряват използването на електрически коли?

2019 година: Ротердам, а и други холандски градове, гледат самоуверено напред и прекрояват зоните за достъп на транспортни средства съгласно електрическите качества на возилата.

Хибридна кола минава в режим на нулеви нездравословни излъчвания, щом наближи зоната на пристанището. Засега превключването е пожелателно с наклонност да стане наложително. Шофьорът е доброволец в план сред авто тръст и локалната община. Целта е електрическото напредване в градовете да се трансформира в всекидневие.
Даан Хосли, доброволец: Няма по какъв начин да не употребявам колата до работното ми място. Но се старая да трансформира това в нещо занимателно. За мен това в действителност е нещо като занимание. Старая се да употребявам колкото се може повече електрическите качества, които колата ми предлага.  "Зелена светлина " - електрическото колело, което може да конкурира автомобил
Вече има нова и още по-основателна причина да се твърди, че електрическите колела ще трансфорат сегашните коли в отживялост. ТОЙ държи връх...

Проектът, в който Дан Хосли взе участие, търси способи за понижаване на нездравословните газове в най-натоварените зони и в центъра на Ротердам. Инфраструктурата с повече зарядни станции в тези региони е един от тласъците за по-чисто и на ниска цена напредване.
Арно Бонте, зам.-кмет на Ротердам: Първите резултати са обещаващи. Повече от 90 на 100 от притежателите на хибриди, минават на електрическо зареждане в избраните зони на града. Това ме радва и аз се надявам интервалът на плана да бъде продължен.
В случай, че водачите не извърнат внимание на предупредителния знак, екранът на контролното табло в колата им припомня да превключат на режим " батерия ". Авторите на плана считат, че новите технологии в автомобилостроенето последователно ще образуват и нови привички измежду водачите. Подходът на осъзнаване и стимулиране, вместо налагане на ограничавания, досега се възприема позитивно в Холандия. Страната е измежду европейските страни с сензитивно по-голям брой хибриди по отношение на чисто електрическите коли. В числа съотношението е: 100 хиляди против 40 хиляди. Последните трендове сочат, че новите електрически модели са на път да внесат промени в тази статистика, в интерес на транспортните средства с по-голям обезпечен чист пробег с едно зареждане.
 "Зелена светлина ": Електрически автомобил без акумулатори
Малка, маневрена здрава... Кола, която е на път да преобърне визиите за транспортни средства. Автомобил, задвижван от водород. Не че концепцията е нова, н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР