2019 година беше със сигурност годината на звездните бебета, но

...
2019 година беше със сигурност годината на звездните бебета, но
Коментари Харесай

В памет на проф. Юлиан Вучков: Най-култовите му изказвания през годините

2019 година беше сигурно годината на звездните бебета, само че светът е по този начин организиран - един се ражда, различен си отива. А 2019 година ни лиши доста. На 83-годишна възраст си отиде проф. Юлиан Вучков - български есеист, журналист, сценичен, книжовен и ефирен теоретик, критик и лекар на науките.

Кончината на проф. Вучков шокира всички ни. Неговото блестящо и дългогодишно телевизионно наличие ни накара да го усещаме като прочут, даже непосредствен, без даже да сме го виждали онлайн. Именно поради изявите си обаче професорът ще остане още дълги години с нас.

Каналът във vbox7 напомня някои негови паметни изявления и изречения:

За шоубизнеса ни:

 
" Всяко дърво или перде може да се изправи пред телевизионната камера и да стартира да реве, въобразявайки си, че е артист или шоумен... А в този момент чалга има на всички места - и в политиката, и в литературата! Каква е тая лирика, дето се написа?! Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче?! "

За силикона:

" Ура! Драги ми фенове, ура в действителност! Нашите певачки и по-малко актриси към този момент ни плашат със силиконови цици като атомни бомби! "

Бисерът на всички бисери:

" Боже, Боже! Слушам и нямам доверие на очите си! "

За интимността сред мъжа и дамата:

" Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с дами, с които не съм се обвързвал, тъй като са елементарни, обикновени, скучни. Не може в този момент, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, откакто ти си се разляла до него като Малеби планина. И противоположното, дамата няма да пламне, щом е сензитивна, а мъжът до нея я яха и я блъска в леглото, сякаш е желязна ограда. " -->

За българския политик:

" Той единствено върви и за всяко нещо се допитва: да си върже ли гащите, по кое време да ги върже, дали да си ги смъкне и до каква степен, или пък втори чифт гащи да вземе да си постави. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР