2019 г. започна с лют скандал за футболиста на Байерн

...
2019 г. започна с лют скандал за футболиста на Байерн
Коментари Харесай

Рибери в средата на скандал със златна пържола и псувни

2019 година стартира с пикантен скандал за футболиста на " Байерн " Мюнхен Франк Рибери, поради който той ще бъде санкциониран солено от своя клуб.

Преди дни французинът разгласява в обществените мрежи клип, на който се вижда, че яде пържола, обгърната в ядливо злато. Майстор на тази вкусотия е турски готвач, станал прочут с атрактивния си метод на посоляване на ястията. Според осведомени такова пиршество е коствало на футболиста 1200 евро.
View this post on Instagram
No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother #SaltBae #fr7#ELHAMDOULILLAH @nusr_et

A post shared by Franck Ribéry (@franckribery7) on Jan 3, 2019 at 1:09am PST

Именно впечатляващата цена провокира вълна от рецензии против показността. Рибери бе упрекнат, че харчи парите си за непотребен разкош и парадира с това, вместо да поддържа благотворителни дела.

" Господин Рибери, в случай че не знаете какво да вършиме с парите си, по света има доста благотворителни начинания, за които да ги дадете ", съобщи френската журналистка Одрю Пулвар.

Това отприщи гнева на Рибери, който не спести обиди по адрес на представителите на медиите. Футболистът им пожела неприятни неща, свързани с роднините от женски пол, а по-късно добави: " Не ви дължа нищо! Успехът ми е с помощта на Господ и на хората, които ме поддържат. Какво върша с парите си е моя работа! "

Снимка: Getty Images

С сходен звук в обществените мрежи се включи и брачната половинка на Рибери - Уахиба. " Радвам се, че надничате и в кухнята ни. Ще повърна! Горката Франция! Пълна е с идиоти... ", написа тя.

Атаката на семейство Рибери продължи с нови думи от футболиста. " Защо не говорите за мен, когато върша дарения? Предпочитате да пишете за фамилната ми почивка и за това какво съм ял! А очилата на госпожа Пулвар са от черупка на костенурка и костват 3000 евро. ", добави той.

Скандалът незабавно бе препечатан в немските медии, които потърсиха " Байерн " Мюнхен за пояснение. От клуба дадоха отговор, че няма по какъв начин да държат сметка на Рибери, откакто той е във почивка, само че осъдиха държанието му и неприличния език. Заради дейностите си футболистът ще бъде санкциониран, макар че застават напълно зад играча, поради обидите от френските медии по адрес на фамилията му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР