2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2

...
2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2
Коментари Харесай

Capcom представи ново видео към Resident Evil 3

2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2 в напълно нова форма. Играта пожъна финансов триумф и любовта на геймърите. Това докара и до анонса на идната модифицирана версия на игра от емблематичните серии на Capcom. В случая до римейк на Resident Evil 3. Играта ще направи своята премиера за PS4, Xbox One и за PC в Steam на 03.04. Тези дни беше оповестено и напълно ново видео, в което научаваме повече за главните злодеи в Resident Evil 3.

Видеото показва главния зложелател в играта – ужасният, непоносим Немезис – който ще направи всичко по силите си да открие и унищожи Джил Валънтайн. Притежаващ чутовна мощ и мощната си огнехвъргачка, Немезис е задача с нараснала компликация за екипа на S.T.A.R.S.

„ За разлика от сериите на Тайрънт и желанието му да удря хората, Немезис има някои комбат усъвършенствания, които го отличават, в следствие, на което той е надалеч по-смъртоносен зложелател “, пишат Capcom в един от блоговете си. „ Комбинацията от високия му разсъдък и способността му да употребява оръжия, вършат от Немезис страшилище, което може да взема независимо решения по какъв начин да подходи към всяка една задача – и какви оръжия да употребява, с цел да извърши задачите си. И с цел да бъде още по-тежко ситуацията за Джил, колкото и пъти да свалите Немезис, той се завръща още веднъж и още веднъж подготвен за следващата си борба “.



Няма никакво подозрение, че римейка на Resident Evil 3 ще се опита да се изравни по известност с това, което стори Resident Evil 2 за поредицата. Вече знаем това-онова за новата на игра на Capcom. Като да вземем за пример това, че ще има надалеч по-голяма последователност сред втората и третата част, в сравнение с това беше показано в истинските игри. Разкритието беше направено при започване на тази година от страна на един от продуцентите на играта, Питър Фабиано, за новия брой на формалното списание на PlayStation. Знаем също по този начин, от същото изявление, че за разлика от оригинала, новата игра няма да ви дава голям брой вероятни финали, а един авансово написан подобен. Вероятно това значи, че Live Selections, опцията за избор в другите обстановки, влияеща на края, ще е отстранена в новата игра, въпреки и да няма удостоверение за това.

Друго, което Фабиано разкри е това, че ще можете да изследвате Ракун сити надалеч по-подробно, в сравнение с в истинската игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР