2019-а започва силно и по всичко личи, че следващите 12

...
2019-а започва силно и по всичко личи, че следващите 12
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог: Всичко, от което се нуждаете сега

2019-а стартира мощно и по всичко проличава, че идващите 12 месеца ще бъдат обещаващи. Първото значимо събитие е Новолунието в Козирог, което ще настъпи в нощта на Богоявление, а точно на 6-и януари в 03:28 ч. То ще бъде и слънчево затъмнение, което го прави още по-необикновено.

В живота ни ще стартират да се случват значими промени и те ще са тъкмо такива, от които се нуждаем в най-подходящата сфера. Новолунието ще бъде първата стъпка към постигането на значимите цели в живота ни, то еlвремето да си пожелаем нещо и да работим върху реализирането на фантазиите ни. За тези които се трудят крепко, ще има непредвидени триумфи, ще осъзнаем какво сме заслужили. Също по този начин ще си дадем сметка и за оценката на другите по отношение на нас, за облика ни в непознатите очи.

И защото Козирогът е знак на храброст, усърдие, ученолюбивост и изключителна увереност, ето за какво и ние ще бъдем доста по-амбициозни по време на Новолунието. Ще изпитваме нуждата да се чувствате потребни и несъмнено ще се интересуваме повече от непознатото мнение. Много е значимо да разберете какво желаете от живота в този момент и да не търсите утвърждението на всекиго с цената на всичко.

Новолунието и слънчевото затъмнение ще имат извънредно мощно въздействие върху всички представители на зодиака. Много е значимо да започнете ново начинание! Ако планирате да сменяте работното място, в този момент е подобаващият миг. Козирог, Рак, Овен и Везни ще усетят по-силно въздействието на астро събитието. При Овен ще бъде доста осезаемо, защото Марс ще влезе в този знак и представителите на тази зодия ще усетят голям прилив на сила.

Това, което ще предприемете по време на Новолунието, ще повлияе и на годината ви като цяло. Януари ще бъде ударен месец, в който ще би трябвало да се осмелите да бъдете себе си, да не съдите другите и да взимате значими решения. И в случай че планирахте да започнете годината си с осъществяване на значими цели, би трябвало да бъдете признателни на небесните тела. Новолунието в Козирог е всичко, от което имате потребност в този момент! /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР