2019-а е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на

2019-а е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на ...

Деси Цонева се сгоди с шикозен диамант.


2019-а е годината на Деси Цонева. Репортерката и наследничка на Димитър Цонев забременя, сгоди се, ще сключи граждански брак до няколко седмици, след като роди и с бъдещия си съпруг ще се врекат и пред Бога, а годината ще завърши с голям роднински купон в чест на младоженците, узна HotArena.

                                                

Деси призна, че е получила предложение за брак от Явор Стефанов. Издателят е паднал на колене пред Цонева, но не тези дни, а в началото на месеца във Флоренция. Предложението не е дошло спонтанно, а бизнесменът е планирал всичко предварително.

Умишлено е избрал един от най-романтичните градове в Европа. А въпроса, който всяка жена очаква от своя любим мъж, задал на 3 юни, навръх втората годишнина от началото на връзката им. "Беше супер изненада за мен, изобщо не очаквах. Явор падна на колене в стаята на хотела. И двамата сме на върха на щастието", призна пред ПИК Деси Цонева. 

Годежният пръстен с шикозен диамант е произведен в Швейцария от една от най-известните бижутерийни къщи. Явор уцелил размера на бижуто с абсолютна точност и то вече краси ръката на бъдещата булка.   

Източник: hotarena.net