2019-а беше добра година за България. Не липсваха предизвикателства, учим

...
2019-а беше добра година за България. Не липсваха предизвикателства, учим
Коментари Харесай

Борисов: Изпратихме една добра година, но не липсваха предизвикателства

2019-а беше добра година за България. Не липсваха провокации, учим се и от грешките си. Това написа министър председателят Бойко Борисов във " Facebook " във връзка посрещането на новата 2020 година.

Накратко той изреди достиженията на ръководството за последните 12 месеца.

Работихме доста и във значими направления - за повишение на приходите на българите, за ускорение растежа на стопанската система, за увеличение на задграничните вложения, за разкриването на нови работни места. Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за следващ път затвърдихме евроатлантическия път на България.

И през 2020 година ще продължим да работим по осъществяването на главните ни цели. Инвестициите в образованието и опазването на здравето по едно и също време с реформирането на двата бранша е водещата ни задача. Работата по построяването на автомагистрали, газопроводи, жп линии, лечебни заведения, читалища, учебни заведения, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи. Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година.

Премиерът не скри, че ръководството позволява и неточности, само че увери, че се учи от тях.

Пожелавам на всички доста здраве, благополучие и сили, с цел да се оправим дружно с тестванията през новата 2020-а година!, написа още той.

Припомняме, че в новогодишното си одобрение президентът Румен Радев бе сериозен за отминалата година, не скри компликациите, през които е минала страната и настоя жителите да търсят правата си пред институциите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР