2018 се очертава като щастлива, важна и славна година за

...
2018 се очертава като щастлива, важна и славна година за
Коментари Харесай

6 големи кралски събития през тази година

2018 се обрисува като щастлива, значима и славна година за английското кралско семейство.

Съвсем скоро стана ясно, че 27-годишната английска принцеса Юджини, която е внучка на кралица Елизабет Втора и осма подред за заместничество на английския трон, се е сгодила за своя дълготраен другар Джак Бруксбанк. Те ще сключат брак през есента, само че преди този момент дворецът има и друга кралска женитба, която да приготви.

Принц Хари ще се ожени за своята американска избраница Меган Маркъл няколко месеца преди тяхната женитба – на 19 май. И двете двойки са избрали да се венчаят в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор.

Кралското семейство се приготвя да посрещне и още две нови бебета. Уилям и Кейт чакат третото си дете– брат или сестра на принц Джордж и принцеса Шарлот. Бебето се чака да се роди през април.Второто предстоящо кралско бебе е на братовчедката на Уилям Зара Тиндъл и нейният брачен партньор Майк. То се чака да се появи на бял свят през лятото.

91-годишната кралица Елизабет Втора също отбелязва значимо събитие тази година. На 2 юни тя ще означи 65 години от коронясването й.

Кралските събития ще продължат до края на годината, когато през ноември принц Чарлз ще навърши 70 години.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР