2018 година е на прага и всички се опитват да

...
2018 година е на прага и всички се опитват да
Коментари Харесай

Съдбовно предсказание за 2018: Това, което видите е предвещание за предстоящата година

2018 година е на прага и всички се пробват да разгадаят, по какъв начин ще протече годината, която е пред нас. Предстоят ви непредвидени обрати на ориста, към които би трябвало да имате известна подготвеност.
Този тест цели точно това – да предскаже самостоятелно бъдещето по един задоволително елементарен и бърз метод, който лишава единствено няколко минути.


Всичко, което би трябвало да извършите е да погледнете на тази картина е да отговорите какво виждате преди всичко. Сега се концентрирайте и си помислете какво най-вече бихте желали да получите и постигнете през 2018 година И потърсете своя вид в листата по-долу.

Око


Ако на картината сте видели първо око, то би трябвало да имате подготвеност за обилие от промени, които ще ви донесе 2018. Очакват ви доста приятни и изненадващи сърпрайзи.

Кладенец


Ако първо видите бунар, значи би трябвало да съберете храброст и самообладание. През 2018 ще се сблъскате с редица трудности и компликации. Но не се тормозете. Ще съумеете да ги преодолеете благодарение на околните и роднините.

Сълза


За тези, които са видели първо сълза годината ще бъде комплицирана. Напълно е допустимо при започване на 2018 да ви се случи нещо неприятно. Най-важното е да не оставате в сложния миг самотни. Не се отчайвайте и помолете околните си за помощ. Така всичко ще се оправи.

Геран с геранило



Ако първо сте видели бунар с геранило(черясло), то напълно скоро ви чака огромен празник. Бъдете подготвени за приятни изненади и доста дарове.

Сега остава малко да почакате и всичко ще се сбъдне. ЧНГ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР