2018 година бе изненадващо добра за Huawei. Компанията представи два

...
2018 година бе изненадващо добра за Huawei. Компанията представи два
Коментари Харесай

2019-а ще е годината на Huawei

2018 година бе изненадващо добра за Huawei. Компанията показа два превъзходни смарт телефона, които оглавиха класациите при камерите. Huawei съумя да детронира Apple от второто място на международния пазар на смарт телефони през второто тримесечие на 2018 година и съумя да го задържи и през третото. И всичко това, без американския пазар. Окуражен от този триумф. китайският производител има огромни проекти за 2019 години и не е изненада, че в някои от тях американският пазар въобще не е включен.

Президентът на Huawei за Западна Европа Уолтър Джи (Walter Ji) сподели в изявление за Android PIT, че Huawei в действителност не се интересува от смарт телефоните от начално равнище и че през 2019 година ще концентрира своите старания в производството на флагмански устройства. За да стане номер едно, компанията възнамерява да разшири бизнеса си в Европа. Ще бъдат отворени нови от 10 до двадесет фирмени магазина в Европа, с които компанията да остави трайни усещания на европейския пазар. И още, с изключение на мобилни устройства през 2019 година Huawei стартира да отделя повече внимание на PC сегмента.

През 2019 година Huawei има намерение да предложи на пазара своя първи сгъваем смарт телефон с доста положителни характерности. Тази година китайският производител бе първият в света, показал на пазара смарт телефони с тройна камера (P20 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X). Но управлението на Huawei смята, че това е незадоволително и през 2019 година можем да чакаме смарт телефон с четворна камера и 10х зум без загуба на качеството .

През 2019 година Huawei стартира поддръжката на 5G мобилните мрежи. „в които нищо не се постанова да се изтегля, тъй като всичко ще бъде налично без никакви задръжки в електронните облаци„. Това ще стане допустимо благодарение на изкуствен интелект. През 2019 година ИИ ще играе основна роля и при възстановяване качеството на фотосите.

Huawei ще показа новия си флагмански смарт телефон при започване на идната година. Това е P30, за който се чака, че ще поддържа 5G.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР