2017 г. отмина и бе година, в която производителите на

...
2017 г. отмина и бе година, в която производителите на
Коментари Харесай

Най-добрите и най-разочароващите смартфони на 2017-а

2017 година отмина и бе година, в която производителите на мобилни телефони пуснаха на пазара някои от най-впечатляващите устройства, които сме виждали. Но видяхме и много откровени провали при смарт телефоните от най-голям клас с цена над 1000 лв..

 Снимка 312334
Източник:

Ако желаете най-хубавото от годината, решението е хем много елементарно, хем от една страна мъчно. iPhone X и Samsung Galaxy S8 са два от апаратите, които напълно справедливо се изстрелват надалеч пред конкуренцията. И решението кой от двата да купите, е основано само на желанието ви за операционната система.

 Снимка 286134
Източник:

И двата смарт телефона имат отлични 5.8-инчови OLED екрани в относително компактна форма и с съвсем никакви рамки към тях, 12-мегапикселови задни камери (iPhone X има две, до момента в който S8 - една), способни на фотоси, които ще ви изненадат с качеството си, както и необикновено бързи процесори и задоволително количество памет за безпроблемна работа - освен през днешния ден, само че и в идващите най-малко две години. Който и от двата да изберете, няма да съжалявате за решението си.

 Снимка 316099
Източник:

Претендент за най-хубав смарт телефон на годината е и Pixel 2 на Гугъл. Единодушно той бе разгласен от специалистите в сектора за телефона с най-хубавата камера през годината. В България обаче операторите не го оферират и намирането му е мъчно.

 Снимка 309150
Източник:

Не можем да не споменем и Samsung Galaxy Note8. Тазгодишният модел бе признат извънредно добре, а почитателите бързо не помниха фиаското с предходния. Огромният му 6.3-инчов екран обаче не е за всеки.

 Снимка 283447

Място заслужава и Huawei P10, който включва прелестен екран, отлична камера и забележителна продуктивност в Android-света на цена, много по-ниска от тази на останалите флагмани.

Разбира се, не всичко бе прелестно през година - даже и за най-големите производители. Докато Pixel 2 е един от най-хубавите през 2017 година, по-големият му другар - Pixel 2 XL, събра редица отрицателни мнения. Основният проблем бе с екрана, създаден от LG. Често срещано бе и недоволството от проблеми със звука при запис на аудио и видео.

 Снимка 315633
Източник:

" Провал " записаха и Apple. Макар iPhone 8 и iPhone 8 Plus да включват съвсем всички екстри от iPhone X в познато тяло и на по-ниска цена, те бяха засенчени от юбилейния флагман и " остаряха " след едвам месец на пазара.

Разочарование пристигна и от два производителя, които в миналото се бореха с най-големите - HTC и Sony.

 Снимка 330734
Източник:

U Ultra на тайванската корпорация съвсем не съумя да събере положителни отзиви при представянето си. Както софтуерното издание The Verge показва, при него няма един огромен проблем, който да отблъсква потребителите, а по-скоро голям брой недомислици.

 Снимка 310364
Източник:

В годината, в която рухването на рамките към екраните стана наложително, разочароващо се показаха и от Sony. Моделът XZ1 е трудноразличим за неспециалисти от Z1, показан през към този момент далечната 2013 година Телефонът не впечатли с никакви забавни хрумвания, въпреки от японската компания да желаеха премиум цена за него.

Кой е най-хубавият флагман от годината и кой най-лошият съгласно вас?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР