2000 вещици, магьосници, екстрасенси и други представители на паранормалния свят

...
2000 вещици, магьосници, екстрасенси и други представители на паранормалния свят
Коментари Харесай

Сборище на вещици организира обред за мир в Украйна

2000 вещици, магьосници, екстрасенси и други представители на паранормалния свят провеждат довечера – против 30 април и 1 май, всеобщ обред за мир в Украйна.

Събитието ще се състои пред Михайловския храм в Киев, а уредникът му маг Сабириус, чието същинско името е Сергей Гречишкин, споделя, че всеобщият молебен е подсилен от Министерството на защитата в Украйна.

От друга страна, представители от кметството на Киев настояват, че никой не е разрешавал на екстрасенсите да провеждат всеобщи прояви в центъра на града. Държавните лица споделят още, че нямат никакво желание да позволяват провеждането на сходни мероприятия в последния миг.

Тази вечер контактуващите с паранормалното считат посредством заклинания и ритуали да призоват висшите сили и да ги помолят за мир и естетика в Украйна, а най-много в размирната област Донбас.

Дата за мероприятието не е определена инцидентно. Според езичниците в нощта против 1 май се празнува Валпургиевата нощ - нощта, в която нечистите сили се събирали на връх Брокен в планината Харц и се опитвали на спрат идването на пролетта.

 Киев

Освен с приканване към мир магьосниците ще употребяват силата на вечерта, с цел да леят патрони и амулети, които да защищават хората от бойните дейности.

Ще помолим висшите сили да създадат, тъй че всички хора да се окопитят от този кървясъл припадък на завист и ненавист и ще ги помолим да спасят всички, които са се озовали в тази безумна месомелачка – споделя маг Сабириус, призовавайки хората да дойдат пред Михайловския храм.

Свещениците от самия храм обаче не са по никакъв начин удовлетворени, че езическият обред ще се организира тъкмо пред стените на църквата. От своя страна, те приканват християните да се помолят за мир в самия храм и да не се включват в това сборище.

Жителите на Киев към момента си спомнят последното магьосническо събиране през ноември 1993 години, когато членове на тоталитарна фракция организираха молебен за мир на Софийския събор, а по-късно се пробваха да го подпалят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР