200 фабрично нови коли за срок от три години наема

...
200 фабрично нови коли за срок от три години наема
Коментари Харесай

НАП наема 200 нови коли за три години - ето колко ще струва

200 фабрично нови коли за период от три години наема Националната организация по приходите. Прогнозната стойност на поръчката е 5,4 млн. лева без Данък добавена стойност (или съвсем 6,5 млн. лева с ДДС).

Поръчката за даване на неупотребявани моторни транспортни средства при изискванията на действен лизинг или дълготраен наем е за период от три години. Тя е разграничена на седем обособени позиции, в които са посочени брой коли, брой места за сядане и надлежно предел на пробега, който се чака да натрупа всяка кола.
 Скандал в Народното събрание поради някогашната компания на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов Скандал в Народното събрание поради някогашната компания на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов
Ревизията на компания „ Гранекс Трейдър ”, която е била ръководена в прочут интервал от време от сегашният шеф на Национална агенция за приходите Руме...

Едната е за наем на 17 автомобила с 4+1 места. Втората – за  7 лекотоварни товарни коли с 1+1 места. Третата - за 13 автомобила с 8+1 места. Четвъртата - за 4 товарни автомобила с 1+2 места. Петата – за 12 автомобила с 1+2 места. Шестата – за 107 леки коли с 4+1 места. Седмата - за 40 леки коли с 4+1 места.

Кандидатите да обезпечат нужните на Приходната организация транспортни средства за Национална агенция за приходите би трябвало да са производители, вносители или оторизирани представители на съответната марка за България. За тяхна сметка ще е заплащането на застраховките „ Гражданска отговорност “ и „ Каско “, регистрацията на застрахователни събития и отстраняването на вредите. За тяхна сметка също ще са ремонтите през целия интервал на наем, винетки, ГТП, всички налози и такси, денонощна пътна помощ, преоборудване с летни и зимни гуми. Изискването е за всяка обособена позиция колите да са идентични по марка, модел, механически параметри, съоръжение и цвят. Условието за всички коли е да са с тъмносин цвят. Изключение прави първата позиция, където се позволява и черен. 

Предишната сходна поръчка със сходни параметри Национална агенция за приходите разпореди през 2018 година

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР