200 часа обществено полезен труд ще се наложи да положи

...
200 часа обществено полезен труд ще се наложи да положи
Коментари Харесай

Селфи със среден пръст в Инстаграм донесе на млад българин голяма мъка

 200 часа публично потребен труд ще се наложи да постави 19-годишният старозагорец Симеон С., който разгласил в обществената мрежа Инстаграм своя фотография с размахан междинен пръст пред табелка с името на проверяващ служител на реда.

Под селфито ученикът от 12-и клас на локалната вечерна гимназия написал красноречивото " К..р за проверяващ служител на реда В…М…К… “.

Снимката и обявата в мрежата са от 26 октомври м.г., когато Симеон е бил извикан на разпит по две досъдебни производства против него: за нанесена лека телесна щета и за ръководство на нерегистрирано МПС.В хода на досъдебното произвеждане младият старозагорец е признал виновността си и се е съгласил да бъде наказан на 2 години пробация, да заплати 420 лева за направените разноски от Министерство на вътрешните работи и да постави през идващите 12 месеца 200 часа публично потребен труд без заплащане.

Тепърва ще се прецизира къде тъкмо ще бъде положен трудът, най-вероятно Симеон ще би трябвало да мете есенната шума по улиците дружно с краткотрайно заетите в тази активност мургавелки, написа Монитор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР