200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата,

...
200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: 200 000 в дупките, а колко в затвора?

" 200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата, съгласно заповедта от през днешния ден на Борисов, само че аз запитвам - какъв брой души ще стоят в пандиза за корупцията при строителството на пътища, за откраднатите пари от некачествените поправки и кой ще заплати на хората счупените коли? " Това съобщи в Кирково водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" В идващите месеци страната ще е блокирана. Българи, през този интервал не се женете, не раждайте деца, не умирайте и през разум да не ви минава да вършиме бизнес. Няма кой да ви издаде и едно уверение. Администрацията няма да работи, служителите на реда няма да борят престъпността, а ще пазят дупките. На това му се вика административна промяна. И не са метеорологичните условия причина за това - и в Швейцария вали сняг и грее слънце. Причината е една и нейното име е корупция ", безапелационна е Нинова.

След като през днешния ден се организира изнесено съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в Кърджали, Нинова се срещна със симпатизанти в Кирково, където откри нов партиен клуб.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР