20 тона суров канабис са открили и унищожили в района

...
20 тона суров канабис са открили и унищожили в района
Коментари Харесай

Откриха 20 тона суров канабис в Петрич

20 тона недопечен канабис са разкрили и унищожили в региона на община Петрич за денонощие чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград и гранична полиция. Насажденията с наркотичното растение са главно във високите елементи на планините Беласица, Малешевска и Огражден.

Те са открити благодарение на хеликоптери на гранична полиция, като главно нивите са в държавен горски фонд в обезлесени сектори, където има засадени на разнообразни места по 50- 100 насаждения, споделиха основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Групово дело " Гранична полиция и старши комисар Николай Хаджиев, шеф на ОДМВР Благоевград.

основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Групово дело " Гранична полиция ": Терена е извънредно сложен, достъпа е стеснен и с цел да бъдат открити тези ниви най-бързо и най-точно най-лесно е от въздуха.старши комисар Николай Хаджиев, шеф на ОДМВР Благоевград: От началото на интервенцията има 20 тона, а общо от началото на сезона на канабиса общото количество, което сме разкрили и унищожили от ГДНП и ГДГП са към 58 тона, като има формирани досъдебни производства 27, като имаме арестувани 12 лица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР