20% ръст в нарушенията на пътя, сочи полицейската статистика. Не

...
20% ръст в нарушенията на пътя, сочи полицейската статистика. Не
Коментари Харесай

Пътищата ни бъкат от чужденци джигити

20% растеж в нарушаванията на пътя, сочи полицейската статистика. Не дребна част от тези, които престъпват разпоредбите са чужденци. Само за първите осем месеца на тази година камерите на КАТ и пътните служители на реда са изловили общо 28 449 джигити.

За цялата минала година чужденците извършители у нас са били 23 517, а в този момент са близо 5000 повече.

От КАТ са безапелационни, че събираемост на глобите има. Според тях 55% от санкционираните към този момент са си платили провинения.

Все повече чужденци, изключително в летния сезон, провокират тежки произшествия. Някои от тях взимат жертви, а отговорните съумяват да се измъкнат без наказване.

24 юли 2016. Призори. Драгоман. Бойко и Таня пътуват с мотора си за Виена, с цел да видят внуците и сина си. Не стигат, тъй като са пометени от турския жител Фарук Бекташ. Той убива родителите на Грета, тъй като кара с пъти над разрешените 60 км/ч, напомня Нова тв.

Скоростта надвишават и родните водачи. Това е главната причина за произшествия у нас. А статистиката е стряскаща. За тази година са убити над 440 души, ранените са над 6000, а злополуките са малко над 4700.

За втора поредна година мотористите приканиха за смяна. Те се събраха в 18 български града, с цел да почетат паметта на починалите си събратя.

Само за този сезон за починали 25 мотористи. Броят на ранените е 10 пъти повече. Което значи, че всяка седми умира най-малко по един моторист, а петима са в болница.

Толерантността и спазването на разпоредбите значат по-малко жертви във войната на пътя.

А за Грета остава да живее с религия, че индивидът умъртвил майка й и татко й, ще бъде осъден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР