20 нови кошчета за отпадъци бяха доставени и монтирани днес

...
20 нови кошчета за отпадъци бяха доставени и монтирани днес
Коментари Харесай

20 нови кошчета за отпадъци поставиха в Дебелец

20 нови кошчета за боклуци бяха доставени и инсталирани през днешния ден в Дебелец. Съдовете за боклук са солидни, направени от бетон, с красиво мозаечно покритие, похлупак и пепелник. Кошчетата са разпределени на разнообразни места в града – пред здания за публично прилагане, в централния парк и региони с огромен поток от хора.  Новите придобивки сменят старите и амортизирани железни съдове.
 vt2  vt3  vt4
С цел запазване на непорочност в града, преди месец кметството закупи и раздаде на жителите 100 броя еднокубикови съдове за боклук, осведоми кметът на Дебелец Снежана Първанова. Тя добави, че по отношение на идното разкриване на реновирана  детска площадка по план на Министерство на околната среда и водите и стратегия „ За чиста околна среда “, е направена организация за естетизация на околното пространство. Изградена е бетонова площадка, на която ще бъдат преместени контейнерите за боклук, употребени от живущите в региона.

Досега съдовете за битови боклуци са били в непосредствена непосредственост до мястото за игра на децата. За задачата е почистено над 200 кв. м запустяло място общинска повърхност, обрасло с буйна растителност.

„ След като премахнахме голямо количество плевели и шубраци, се отвори доста пространство. Използвахме фрезования асфалт, останал след рехабилитацията на уличната мрежа и оформихме паркинг за над 10 автомобила. По този метод взехме решение и различен наболял проблем в региона – с недостигащите паркоместа “, означи Първанова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР