20-кратният шампион на Англия излиза днес срещу Кристъл Палас в

...
20-кратният шампион на Англия излиза днес срещу Кристъл Палас в
Коментари Харесай

Орли заплашват да опорочат дебюта на Рангник начело на Манчестър Юнайтед

20-кратният първенец на Англия излиза през днешния ден против Кристъл Палас в мач, който се явява дебют за новия ментор на отбора Ралф Рангник. След известно закъснение с работната му виза Рангник ще има опцията да дебютира на " Олд Трафорд " против не толкоз комфортен противник.

Макар и Палас да не се намира в най-хубавата си форма (равенство и две провали в последните три турнирни срещи), отборът неведнъж е доказвал, че може да бъде неуместен противник за " алените дяволи ". В последните шест мача между тях Юнайтед е взел единствено две победи, като е позволил и две загуби.
Как ще дебютира Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед?
Последният мач сред Палас и Юнайтед, изигран през март тази година, приключи при резултат 0:0. За днешната среща предлага 1.62 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед, 4.30 за тъждество и 5.75 за победа на Кристъл Палас.

През този сезон нито Манчестър Юнайтед, нито Кристъл Палас могат да се похвалят с блестяща офанзива или отбрана. Напротив: " дяволите " позволиха няколко тежки провали, поради които отборът е с 24 позволени гола след 14 мача - с четири позволени попадения повече от " орлите ", които са с четири места по-надолу в класирането.

дава коефициент 1.76 за над 2,5 гола в мача, до момента в който противоположният залог - под 2,5 гола - е котиран на 2.20. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача е с коефициент е 1.85.


Тотнъм с привидно лек мач, Лестър гостува на музи от Джерард Астън Вила
В различен конфликт от деня във Висшата лига Тотнъм посреща предпоследния Норич в търсене на трета поредна победа в шампионата. За този мач коефициентът за победа на " шпорите " е 1.43, равенството е оценено на 4.95, а за победа на " канарчетата " е закрепен 8.25 коефициент. 

Тимът на Лестър пък гостува на музи от Стивън Джерард отбор на Астън Вила. След две победи отпред на бирмингамци Стиви Джи претърпя и първото си проваляне през предишния кръг, пристигнало против първенеца Манчестър Сити с 1:2. Джерард ще опита да върне Вила на победния път против " лисиците ", като за този мач дава 2.50 коефициент за победа на Вила, 3.45 за еднакъв и 3.05 за победа на Лестър.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, може да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР