20-годишният Венцислав Манчовски - председател на управителния съвет на строителната

...
20-годишният Венцислав Манчовски - председател на управителния съвет на строителната
Коментари Харесай

20-годишен предприемач предложи да стабилизира Левски?

20-годишният Венцислав Манчовски - ръководител на управителния съвет на строителната компания " Жи-Пи-Груп ", е изискал да се снабди с мажоритарния пакет акции на футболния Левски.

В писмо, изпратено до медиите, Манчовски изрича подготвеност скъпите бумаги да преминат при него, а той от своя страна да дава на клуба 80% от годишните доходи на компанията си. " Декларирам готовността си за стабилизиране на футболния клуб в границите на 2-3 месеца и възстановяване на финансовото му положение ", се споделя в писмото.

В момента акциите са в административната постройка на стадион " Георги Аспарухов ". По-рано денем Васил Божков и фактическият притежател на 86,6% от клуба Георги Попов джиросаха акциите на името на министър-председателя Бойко Борисов. Той, от своя страна, не пожела да ги получи.

" Венцислав Манчовски е роден на 24 ноември 2000 година в град Мездра, приключва Средното си обучение в Професионална гимназия „ Алеко Константинов “ град Мездра със компетентност „ Кетъринг и ресторантьорство “ придобива спомагателна квалификационна степен през 2019 година „ Инвестиционно планиране и строителство на многофамилни жилищни здания “ в град Пловдив. През 2019 година печели Трансграничен план финансиран по Норвежкия механизъм „ Трансгранично съдействие България - Кипър “ взе участие в плана като координатор от страна на България.

По време на осъществяване на плановата активност от Дирекция „ Бюро по труда “ град София са изпратени на подготвени 25 чиновници в Кипът където вземат участие в основаването на Многофамилна жилищна постройка „ Неон “ През 2020 година основава ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД град София, като плот на положителния резултат от осъществяването на Трансграничния план. Създава и мотото на сдружението „ Качество – Коректност - Прецизност “

През 2018 година на Първото общо заседание на Национално съдружие за развиване и поддръжка на дребните обитаеми места в Република България е определен за Председател. В интервала от 2018 до 2019 година извършва длъжността Управител на „ Алфа Тех България ООД “ град София „ Моята цел е младежите да останат да работят и да се развиват в страната ни. Младите хора са най – скъпия актив и най – положителната инвестиция за бъдещето ни “, се споделя за Манчовски в формалния уебсайт на компанията му (Описанието е оповестено без редакторска интервенция - бел. а.)

През 2018 година Манчовски е бил обект на инспекция от страна на прокуратурата. Той е декларирал, че е представител на ЮНЕСКО, като е поискал да провежда благотворителен концерт в зала " Колодрума ". За задачата е изискал от общината безплатно да даде оборудването, както и 14 500 лева, с които да се заплати на част от изпълнителите. От локалния парламент се усъмнили в истинността на документа, а от ЮНЕСКО декларирали, че нямат нищо общо с сходно събитие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР