20-годишният студент по "География" в Софийския университет Николай Митов е

...
20-годишният студент по "География" в Софийския университет Николай Митов е
Коментари Харесай

Мистерия с изчезналия в София 20-г. студент, последно казал на баща си, че...

20-годишният студент по "География " в Софийския университет Николай Митов е в неопределеност от 23 януари. Бащата на студента - Валентин, го набра на вайбър. Телефонът звънеше, само че никой не подвигна насреща, оповестява Нова телевизия.

"Последно го чух преди седмица по телефона, беше безусловно спокоен, даже го разсъниха. Отговаряше ми еднопосочно, не се тормозих, помислих, че е сънен. В петък последно му звъннах, беше изключен телефона му. Тук приказваме за вайбъра, само че телефонът е изключен. Оттогава нямам връзка с него. В събота му се обадих отново, не ми подвигна, и се тормозих. Написах му известие по вайбър, не ми отговори, не е прочел известията.

Тогава пристигнах в София, подадохме заявки в Седмо РПУ за общодържавно търсене. Последно, съгласно документите, които намерихме, а и той ми е казвал, е работил в една компания. Бил е там единствено четири дни - почнал е в понеделник на 6 януари, и е напуснал в петъка, 10 януари.

Call компания, с онлайн търговия се занимава. Каза, че още го образоват. Не знаех, че е напуснал, не ми сподели, държеше се умерено, даже откакто е бил напуснал ми споделяше, че още работи там ", описа бащата на Николай.

Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго мрачно яке. Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изгубването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, само че досега няма информация за него.

Николай Митов е някогашен ученик на Математическа гимназия „ Константин Величков “ в Пазарджик, а негови някогашни съученици и учители мощно са обезпокоени за него.

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото ръководство на полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР