20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм е един от

...
20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм е един от
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм – безумно влюбен - slava.bg

20-годишният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм е един от най-желаните млади мъже във Англия, по тази причина и вниманието на девойките към него е забележително. След като се раздели с модела Хана Крос, Бруклин се трансферира на няколко хубавици, само че най-сетне се спря на американската актриса и щерка на милиардер Никола Пелц, която е по-голяма от него с пет години. Влюбените са неразделни от октомври предходната година.

И въпреки да са от напълно скоро дружно, Бекъм-младши и неговата годеница не се тормозят да показват възприятията си един към различен на обществено място: Никола разгласява взаимни фотоси, а Бруклин я оставя да написа под тях трогателни мнения.

Преди няколко седмици той се призна в обич на актрисата, а по-късно ѝ направи комплимент, от който не би се отказало никое момиче.

„ Ти си безумно красива...Най-щастливият мъж на света “, възхитил се Бруклин от фотографията, на която Никол театралничи в черно долни дрехи.

Половинката на Бекъм, несъмнено е щастлива от техните връзки, само че не се възприема на съществено – въпреки всичко той към този момент имаше много избраници.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР