20-годишният Любомир Влахов от санданското село Ново Делчево е обвинен

...
20-годишният Любомир Влахов от санданското село Ново Делчево е обвинен
Коментари Харесай

Син на бизнесмен е обвинен в изнасилване на 20-годишно момиче

 20-годишният Любомир Влахов от санданското село Ново Делчево е упрекнат в обезчестяване на 20-годишно момиче от Сандански, което алармирало в полицейското ръководство след бруталната подигравка с нея. Инцидентът станал в петъчната вечер до момента в който Любомир и компания чествали при техен другар ваучър в града. След среднощ Любомир повикал дългогодишната си приятелка да излязат отвън жилището, с цел да си поговорят, защото вътре било много шумно. Не след дълго едрият юноша изнасилил девойката. На идващия ден тя подала сигнал в полицията.  

Любомир е наследник на известния локален предприемач Атанас Влахов, който се занимава с отглеждане на животни и има над 500 крави, оповестява struma.bg. Само преди към месец Любомир и негов другар гониха с автомобила водач по основен път Е79, принуждавайки го да отбие и спре. Уплашеният мъж едвам съумял от боязън с мръсна газ да стигне в полицията, с цел да потърси помощ и да алармира. Според осведомени, бащата на Любомир - Атанас безусловно бил вдигнал ръце от буйния си наследник. Семейството има и 15-годишна щерка.  

Любомир е арестуван за 24 часа от полицията незабавно след подадения сигнал и закаран в ръководството на разпит. Той бил безапелационен, че това било долна клюка от страна на момичето – че той да я дърпал брутално, а по-късно и изнасилил. Тепърва органите на реда ще открият дали е имало принудителен акт от страна на младия мъж или всичко което се е случило в нощта е било непринудено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР