20-годишният Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ

...
20-годишният Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ
Коментари Харесай

Домашен арест за бияча от конференцията на ГЕРБ

20-годишният Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ предходната седмица атакува публицисти и протестиращи, излиза на независимост, заяви БГНЕС. Софийският областен съд му наложи втората по тежест мярка за неотклонение - " домакински арест ", посочи организацията, цитирайки БНР. 
Съдът одобри, че има задоволително данни, че осъщественото е хулиганствал по време на партийния конгрес, като съгласно съда такова било цялостното му държание по време на конференцията на ГЕРБ. Имало и заплаха да извърши друго закононарушение. Макар да няма обвиняване за нанесени леки телесни повреди, трима потърпевши са разпознали Станоев като индивида, който им е нанасял удари, дружно с други към момента не неизяснени по делото лица. Тъй като мъжът е с чисто правосъдно минало и не е бил арестуван различен път, съдът му наложи мярка за неотклонение " домакински арест ", каквото беше и различното искане на прокуратурата. 
Случаят на партийния конгрес на ГЕРБ беше коментиран по-рано през днешния ден и от премиера Борисов с думите: " Ако на мач на " Левски ", в публиката им отидат от ЦСКА, кой е провокаторът? Тези провокатори по какъв начин да ги отстраним? Трябва да ги блъскаме. Ние отидохме ли на " Позитано " и при Христо Иванов да предизвикваме. Те пристигнаха с ясното схващане да предизвикат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР