20-годишният Али Башар, заподозрян в убийството на 14-годишно момиче в

...
20-годишният Али Башар, заподозрян в убийството на 14-годишно момиче в
Коментари Харесай

Извергът, изнасилил и душил до смърт 14-годишно момиче в Германия, заподозрян и за други зверства

20-годишният Али Башар, обвинен в убийството на 14-годишно момиче в Германия, е арестуван от полицията в иракския град Ербил. Това оповестява " Дойче веле ", базирайки се на министъра на вътрешните работи на Германия Хорст Зеехофер.

Заподозреният, дружно със своето семейство, е изхвърчал от Германия за Турция, след което е дошъл в Ирак. Турската полиция го е задържала, само че по-късно го е пуснала, защото имената, изписани на билетите, се отличавали от тези, които били в документите за престояване в Германия.



На иракското летище обаче сверили фотосите, а не имената, по специфични пропуски, които се издават от посолството на Ирак и го задържали.

Тялото на 14-годишната Сузана бе намерено в немския град Висбаден. В средата на май 14-годишната щерка на евреи, мигранти от Молдова, се разхождала с приятелки в центъра на града. И повече не се прибрала у дома.



Първоначално околните й запазили успокоение. Момичето било във възраст, в която се случват сходни неща. Но след няколко дни другарка на Сузана разказала на родителите й, че тя е била изнасилена и убита.



Незабавно е подаден сигнал в полицията. Започнало търсене. Десетки доброволци се присъединили в търсенето на 14-годишното момиче, само че без триумф.



На 6 юни трупът на удушената Сузана е открит в гориста околност край пътя Висбаден-Франкфурт. Освен следи от душене, след огледа е станало ясно, че девойката е била изнасилена няколко пъти.



В полицията тийнеджър емигрант съобщил, че млад мъж от Ирак – Али, им се похвалил, че е изнасилил и умъртвил еврейка. Властите бързо открили, че става въпрос за 20-годишния Али Башар. Заедно с 8-членното си семейство той дошъл в Германия преди три години. Няколко пъти му е отказвано леговище. Освен това, той е бил обвинен за изнасилването на 11-годишно момиче и нахлуване с нож над минувач за обир.


Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР