20-годишната студентка Паулина Собиерайска разкри, че е получила предложение за

...
20-годишната студентка Паулина Собиерайска разкри, че е получила предложение за
Коментари Харесай

Алексис Санчес предлага 1000 паунда на студентка за секс

20-годишната студентка Паулина Собиерайска разкри, че е получила предложение за секс от считания за съвсем несъмнено ново попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес.

Чилийският футболист е изпратил непосредствено известие на Паулина, с цел да я пита какъв брой ще му коства, с цел да прави секс с нея.

Паулина споделя, че Санчес я е примамил в жилището си.

Двамата са се срещнали в бар в Лондон.

„ Този човек ме гледаше и ми се усмихваше. Не знаех кой е той. Той продължи да ме гледа и да ми се усмихва. Това беше малко необичайно “, споделя студентката в интерюв за „ The Sun “.

„ След това един другар пристигна до мен и ме попита дали познавам индивида. Аз му отговорих, че не го познавам. Той ми сподели, че това е Алексис Санчес, който го е помолил да ме пита какъв брой ще коства да се люби с мен. Бях шокирана. На смешка споделих 10 хиляди паунда, с цел да го накрам да наподобява неуместно. Приятелят ми даде на Санчес моя телефонен номер “, добави Паулина.

Санчес незабавно е почнал да изпраща послания на Паулина на WhatsApp, макар че двамата са стояли на няколко метра един от различен в бара, където Паулина се е забавлявала с другари.

Санчес написал на Паулина: „ Може ли да се забележим по-късно? Колко ще коства да вършим сескс дружно. “

Паулина му дала отговор: „ 10 хиляди паунда. “

„ Аз и приятелят ми може да ти дадем по 500 паунда. Това е всичко, което може да ти предложим. Кажи ми? Можеш да ни се довериш, не се притеснявай. Ще се забавляваме. Апартаментът ми не е надалеч от бара “, написал Алексис.

След това Санчес нараснал офертата си на 800 паунда и добавил: „ Харесваш ми доста. Ако можеше да те целуна, знаеш ли. Ти си страхотна. “

Минути по-късно футболистът на Арсенал ѝ написа: „ Възможно ли е да вършим секс? Ще се целуваме и ще вършим секс. “

Паулина по-късно му е дала отговор, че нейния испански не е толкоз добър.

Следва ново известие от чилиеца: „ На езика на любовта не съществуват диалекти. Аз те харесва. Ти си гореща, доста гореща. “

Преди да Алексис Санчес да напусне бар „ Новиков “ със своя другар е дал на Паулина 1000 паунда на банкноти от по 20 паунда.

„ Той ми сподели, че в действителност доста ме харесва и ме предложения на празненството в техния неговия апартамент. Не потеглих незабавно с тях. Изчаках, а по-късно взех решение да откликна на поканата. Бях доста топло посрещната. Алексис ме прегърна и ми предложи шампанско. След това ми направи стриптийз. Танцува и се съблече. Той има фантастично тяло. Беше доста занимателно. Говореше половина на испански, половина на британски. “

Паулина сподели, че е била впечатлена от жилището.

Студентката се е забавлявала с Алексис до ранните часове на 25 август. След като си е тръгнала, е получила смс от футболиста: „ Ще се забележим скоро. “

Същият ден Санчес още веднъж ѝ е писал: „ Ммммм Бейби, по какъв начин си. Аз съм в Ливърпул, където играем на следващия ден. “

В идващите пет месеца Паулина е посетила жилището на Алексис Санчес четири пъти.

В този интервал Санчес е бомбардирал студентката със известия, какъв брой доста харесва нейната руса коса и огромните ѝ цици.

Второто посещаване на Паулина в жилището на Санчес е било седмица след първото.

„ Тогава ние бяхме сами. Той ме взе с колата си. Вечеряхме. Бях доста пияна и по-късно отхвърлих да отивам още веднъж в дома му. Разбрахме се “, продължава описа си Паулина.

Студентката декларира, че Алексис Санчес в никакъв случай не е приказвал пред нея за неговата другарка Мейте, а в това време футболистът е разгласил техни фотоси в обществените мрежи.

Последният контакт сред Паулина и Алексис Санчес е бил на 14 декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР