20-годишната мултиплатинена изпълнителка Noah Cyrus върви по стъпките на сестра

...
20-годишната мултиплатинена изпълнителка Noah Cyrus върви по стъпките на сестра
Коментари Харесай

Noah Cyrus представи нов албум - slava.bg

20-годишната мултиплатинена изпълнителка Noah Cyrus върви по стъпките на сестра си Miley към международния триумф с цялостна мощ! Преди няколко дни тя издаде дълго чаканото си второ EP – THE END OF EVERYTHING, което включва 8 трака, измежду които обичаните части на почитателите й “I Got So High That I Saw Jesus “, “Lonely “ и интернационалния й суперхит “July”, както и 5 чисто нови трака. Албумът е разполагаем във всички цифрови платформи. Историята в THE END OF EVERYTHING стартира с песента “Ghost”, за която Noah споделя извънредно пред списание Rolling Stone: “Продължавам да виждам по-младото си аз толкоз празно и тъжно, изпълнено с ненавист към себе си.

Боря се с депресията от 11-годишна и постоянно съм се чувствала доста несигурна. Спомням си, че усещах горест нон стоп. Когато си представям дребната аз, виждам по какъв начин тя има потребност единствено от ръце, които да я прегърнат, някой да й каже, че ще порастне и ще бъде добре, и че някой ден огледалото няма да бъде нейн зложелател. “За песента “Young & Sad” добавя: “Чувствам, че доста от актуалните актьори сътвориха тренд към това да са тъжни и го показват като нещо “яко “. Когато пишех песента, бях с двама другари и истинският текст гласеше: “искам да бъда млада и тъжна още малко “, само че някак тези думи не ми се костваха верни. Не желая да бъда тъжна. Нормално е да си печален, само че не е “яко “. Затова трансформирах текста на “не желая да бъда…. “, откакто разбрах какво в действителност ме тормози.

За мен бе значимо песента да стартира с гласово известие от татко ми, което той ми изпрати преди време, в доста мрачен интервал от живота ми, с цел да ми подсети да се усмихвам. Защото тогава ми се струваше невероятно да го направя. Не бях способна даже да подвигна телефона “. Относно колаборацията си с Ant Clemons, Noah споделя: “Ant е мой човек и е извънредно надарен. Една нощ бяхме дружно в студиото и той извади мелодия, върху която работи, интерпретация на песента “With A Little Help From My Friends” на The Beatles и аз се влюбих. Записах няколко вокала, по-късно работихме по текста, продукцията и структурата.

Забавно е, в никакъв случай не сме предполагали, че ще издадем това парче, тъй като кой въобще съумява да получи правата да работи по ария на The Beatles?! Ние, предполагам… “ Вдъхновението за едноименното парче от албума THE END OF EVERYTHING се ражда от тайм лапс видео на вселената от John Boswell, което Cyrus е гледала. “Вдъхновението за тази ария промени живота и гледната ми точка, тъй като осъзнах, че моментите ни на тази земя са преброени. Изведнъж огромните неща се трансфораха в незначителни. Започнах да си връщам случки от детството, за които желая да се извиня. Пожелах да се свържа с хора, с които не бях имала контакт дълго време.

Разбрах, че би трябвало да правя оценка сегашните моменти повече, тъй като само това, което имаме В МОМЕНТА, е от голяма важност, нищо друго. “

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР