20-годишната Жасмин Власи от Шотландия вече редица години страда от

...
20-годишната Жасмин Власи от Шотландия вече редица години страда от
Коментари Харесай

20-годишна руса секс бомба проплака: Искам да си смаля гърдите, те постоянно растат! Дайте ми пари!

20-годишната Жасмин Власи от Шотландия към този момент редица години страда от ужасяващ физически минус - прекомерно огромни и сочни гърди. По думите на момичето, тя от дълго време мечтае да се избави от тях и в този момент е почнала акция за набиране на средства за понижаване на бюста.

Власи желае да събере 7 000 английски лири - точно толкоз са нужни на момичето, с цел да направи интервенцията на фантазиите си. За това тя е направила страница в портала GoFundMe и описа за казуса си на публицистите от в. " Дейли Мейл ". По думите на момичето, още на 14-годишна възраст гърдите ѝ към този момент били размер DD, което направило живота ѝ доста сложен, изключително в часовете по физическо. " Беше ми неудобно да търча пред представителите на противоположния пол, по тази причина върших всичко, с цел да не вземам участие ", споделя Жасмин.

Оттогава гърдите на Жасмин станали още по-големи. Сега те ѝ пречат да тича, само че също ѝ предизвикват непрекъснати болки в гърба. Освен това, бюстът на Жасмин продължава да пораства и тя едвам сдържа сълзите си при всяка нова смяна.

Жасмин признава, че решението за старта на акцията за набиране на средства не е било елементарно. Тя твърди, че просто към този момент няма различен избор. " Броят на девойките, които споделят, че желаят да създадат същото, е просто недействителен. Искам да оказа помощ на всички, които имат потребност. Благодаря на всички, които ще оказват помощ ", споделя още тя.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР