20-годишната Изабела Бускеми от Маями, САЩ, въпреки възрастта си, вече

...
20-годишната Изабела Бускеми от Маями, САЩ, въпреки възрастта си, вече
Коментари Харесай

Благодарение на 3 пластични операции тя печели по $150 000 годишно /снимки/

20-годишната Изабела Бускеми от Маями, Съединени американски щати, макар възрастта си, към този момент е съумяла да реализира доста в живота. Момичето освен поддържа сполучлив акаунт в Instagram с 1,7 милиона клиенти, само че и е притежател на лична марка облекла.
Вярно, преди да стане известна, Изабела трябваше да вземе някои ограничения. Момичето непрестанно се дразнила от някои елементи в тялото й. Затова, като е похарчила към 9000 $, тя се е отървала от дребна гърбица на носа си, поставила ботокс и леко нараснала гърдите си, написа Daily Star.
Веднага откакто Изабела се отърва от тези досадни дребни неща, тя незабавно повишила самочувствието си - и момичето почнало да качва свои фотоси. На тях моделката стартира да се усеща свободна да показва най-очевидните си преимущества и броят на клиентите й стартира да пораства със страшна скорост.
Сега Изабела получава 5 хиляди $ за един рекламен пост, а продажбата на нейната сбирка облекла също носи на момичето постоянни доходи.
За да поддържа превъзходна фигура, Изабела върви на фитнес и се храни вярно. Момичето обаче признава, че за обилния й ханш помогнали южните й корени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР