20-годишната Фейт Хоч искала да подравни зъбите си и да

...
20-годишната Фейт Хоч искала да подравни зъбите си и да
Коментари Харесай

Девойка отишла на зъболекар и за малко да се случи най-лошото

20-годишната Фейт Хоч желала да подравни зъбите си и да контролира захапката благодарение на брекети. За това зъболекарят й премахнал седем зъба. Вечерта след визитата при стоматолога момичето се оплакало от остра болежка и помоли съквартирантката си да я заведе в болничното заведение. Лекарите предписали болкоуспокояващи на пациентката и я изпратили вкъщи.

На идващия ден, Грейс, сестрата на Хоч настояла, тя още веднъж да се върне в болничното заведение. "Непрекъснато спях, а когато се събуждах, се усещах доста зле. Този ден повърнах към 12 пъти " - спомня си момичето. - Грейс ми избави живота. Лекарите споделиха, че съм можела да умра в идващия час. Температурата на Хоч достигнала 40.6 градуса по Целзий, а кръвното й налягане спаднало толкоз доста, че лекарите не можели да й дадат лекарство.



На пациентката била направена компютърна томография и я присъединили на системи. Момичето имало септичен потрес - животозастрашаващо затруднение от тежки инфекциозни болести. Лекарите считат, че отравянето на кръвта е станало след отстраняването на един от мъдреците.

Наложило се да бъде осъществена незабавна интервенция операция. Следващите три дни тя прекарала в интензивното поделение, като от време на време се прибирала в схващане. Четири дни по-късно тя била изписана.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР