20-годишна и руса, така каталунският в. „Ел Периодико“ описва младата

...
20-годишна и руса, така каталунският в. „Ел Периодико“ описва младата
Коментари Харесай

Версия: Пике изневерил на Шакира с майката на съотборник в Барселона

20-годишна и руса, по този начин каталунският в. „ Ел Периодико “ разказва младата жена, която раздели звездната двойка на Испания Жерар Пике и Шакира. С нея футболистът на Барса се е виждал няколко пъти, а брачната половинка му е схванала.

Сред версиите се появи майката на младия съотборник на Пике в Барселона - Гави. Според медиите, Гави не знае за това, само че пък 17-годишният халф е спрял да следва бранителя в " Инстаграм ".

В момента капитанът на каталунците даже се е изнесъл да живее в ергенския си апартамент на улица „ Мунтанер “, свидетелстват поданици от квартала. Това удостоверява, че фамилната рецесия не е журналистическа небивалица.

Извънредна обстановка с Шакира след изневярата на Пике, демонстрираха извънредни СНИМКИ

Журналистката Лора Фа в подкаста си „ Мамараци “ твърди: „ Певицата го е хванала с друга и те ще се разделят. Тя е взела решението. Случило се е, по тази причина са разграничени “.

Колумбийската певица с ливанска кръв неотдавна отиде на отмора в Ибиса с децата си и без Жерар Пике, което би затвърдило теорията, че връзката не претърпява най-хубавия си миг.

Както заяви Емилио Перес де Росас в списание " Cuore ", бранителят на Барса е изневерил на Шакира с " млада русокоска на към 20 година, която учи и работи като водеща на събития ".

Многозначителна е последната ария на Шакира - „ Поздравявам те “ (Te Felicito), с която тя удостоверява рецесията с Пике, съгласно розовата преса в Испания.

Гръмна светската бомба на годината, всички ще онемеят!

През цялото време на „ Te Felicito “ колумбийската певица не стопира да пуска подмятания като: „.. разруши ме на части. Предупредиха ме, само че не послушах. Разбрах, че си подправен, капката преля чашата “, наред с други красноречиви строфи.

Шакира и Пике са дружно от 12 години, само че любопитното е, че не са сключвали брак. Имат две деца – Милан и Саса. В изявление за Гари Невил неотдавна Пике призна, че с Шакира в никакъв случай не са се женили: „ Харесвам по какъв начин сме си в този момент, метода, по който работим като партньори; и не, ние не усещаме нужда да се оженим “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР