20-годишна бременна сръбкиня е била жестоко пребита от албанец, защото

...
20-годишна бременна сръбкиня е била жестоко пребита от албанец, защото
Коментари Харесай

Албанец преби като животно бременна сръбкиня – отказала му секс

20-годишна бременна сръбкиня е била грубо пребита от албанец, тъй като отказала да прави секс с него. За ужасяващата преживелица споделя самата Анджела Джорджевич пред сръбския „ Курир “.

Инцидентът станал в събота на пътя сред село Биляча и град Буяновац. С 25-годишния албанец С.А. се срещнала по-рано, до момента в който се забавлявала с другари. Тогава той бил доста учтив и общителен. Тогава връзките им бил чисто другарски.

Анджела, която е бременна в третия месец, трябвало да се прибере с такси. В колата се качил и въпросният албанец, дружно с брат си. „ Нищо неприятно не бях видяла в него “, споделя тя.

В таксито, обаче, 25-годишният мъж почнал да я увещава да отидат в хотел. Тя отказала. Няколко пъти я питал дали не желаят да бъдат дружно, само че тя все отговаряла с „ не “. „ Тогава стартира моята мъка “, спомня си младата жена.

Още в таксито албанецът почнал да я бие. „ Удряше ме с крайници и с юмруци, душеше ме, дърпаше ми косата. В един миг ме изблъска от колата и почна да ме удря, където откри. Паднах на земята, само че той не преставаше. Държах си ръката на стомаха, единствено да опазя бебето. Усещах доста удари в главата и краката, риташе ме в краката. Влачи ме по асфалта. Краката ми са одрани. А в същото време нито таксиджията, нито брат му реагираха. Молех го да престане, а той ме наричаше „ ку*ва “, споделя младата жена.

Според нея, С.А. не е знаел, че е бременна. След като я пребил, той я зарязал на улицата. Тя съумяла да се качи в различен автомобил. „ Когато водачът ме видя, изпадна в потрес “, показа тя.

Тя сподели пред медиите жестоките пострадвания, които е получила. Нощем сънува кошмари и се постанова майка ѝ да я буди, с цел да спре да крещи „ Престани да ме удряш! “. „ Кой знае какъв брой пъти още веднъж съм претърпяла всеки удар “, споделя Анджела, която е бременна от годеника си.

25-годишният албанец е задържан. Пред полицията споделил, че Анджела се пробвала да му открадне 1000 евро. Версията се поддържа и от брат му и от таксиметровия водач, само че съгласно младата жена няма да издържи в съда.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР