20-годишен младеж стреля в бургаско заведение, ядосан, че то трябва

...
20-годишен младеж стреля в бургаско заведение, ядосан, че то трябва
Коментари Харесай

Майката на младежа, стрелял по заведение в Бургас: Те са се шегували

20-годишен юноша стреля в бургаско заведение, сърдит, че то би трябвало да затвори поради ограниченията против COVID-19. За благополучие, няма потърпевши.

Инцидентът става на 8 март, само че за не го се разбра едвам в понеделник, тъй като притежателите на заведението са подали късно сигнал в полицията.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Въпросните младежи не били доста щастливи от обстоятелството, че би трябвало да изоставен заведението, само че един от тях изключително нападателно е показал своята незадоволеност от по този начин стеклите се условия. Извадил е револвер, който до този миг е бил запасан на колана му. Произвел е няколко изстрела по панорамния прозорец на заведението “, изясни представителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

По нейните думи държанието на причинителя „ приказва за невисок предел на търпимост и високо равнище на експанзия “.

Майката на младежа съобщи, че той не е правил проблеми и не е отказал да си тръгне от заведението. Той и компанията му са поискали към 22:30 ч. единствено да чуят още една ария, след което са излезли на открито.

По нейните думи револверът, който е носел сина ѝ, е „ пластмасов със сачми да гонят котките и гларусите “.

„ Просто са излезли и са се шегували. Той просто не е схванал, че е уцелил заведението “, сподели дамата.
Снимка: btvnovinite.bg
Според нея не е имало заплаха да нарани някого, тъй като „ тука всичко е дървета “. Тя е безапелационна, че синът ѝ не е правил проблеми и не има вяра да я лъже за случилото се.

„ Не го извинявам, само че не могат да го изкарват най-големият нарушител. В никакъв метод не е ангел “, сподели майката, съгласно която притежателите на заведението са подали сигнал до полицията, с цел да „ могат да си оправят стъклото “, а синът ѝ ги търсел притежателите, само че не съумял да се види с тях.
Снимка: btvnovinite.bg
Управителят на заведението Добринка Французова удостовери, че младежът не е правил проблеми в заведението и не е отказал да си тръгне.

„ Момчето ми се извини. Щетите са единствено материални “, сподели Французова.
Снимка: btvnovinite.bg
По казусът е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР