20-годишен младеж е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание

...
20-годишен младеж е задържан от кюстендилски полицаи вчера за притежание
Коментари Харесай

Арестуваха младежи за кражби и дрога в Кюстендилско

20-годишен юноша е арестуван от кюстендилски служители на реда през вчерашния ден за владеене на наркотични субстанции. При осъществената инспекция у него е открита цигара/марихуана/, при последвалите процесуални дейности в дома му в с. Раждавица са открити бяло прахообразно вещество и бучка амфетамин. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. Досъдебно произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Досъдебно произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил през вчерашния ден за рандеман на дърва от непознат парцел. Служители на Полицейския сектор в кв. „ Изток “ са открили двама мъже да режат дърва от общински парцел.За случая е известена прокуратурата.

Вчера чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил са открили и задържали 21-годишен локален гражданин, който е направил кражба на 5 чифта маратонки от търговски обект в града. Извършителят е открит няколко часа след заявяването на кражбата. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на 2 килима, зимнина, печка на твърдо гориво от къща в с. Скриняно. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР