20-годишен българин и хърватската му приятелка пребили италианска гей двойка

...
20-годишен българин и хърватската му приятелка пребили италианска гей двойка
Коментари Харесай

Българин преби италианска гей двойка в Белгия, защото мразел хомосексуалистите /снимки 18+/

20-годишен българин и хърватската му другарка пребили италианска гей двойка в Белгия, тъй като ненавиждали хомосексуалистите, оповестиха итаианските медии.
За кървавия епизод споделя пред в.»Кориере каузи сера» едната от жертвите – 46-годишният Мауро Падовани, карикатурист от Генуа.
«Плюха в лицата ни. Обиждаха ни. След това започнаха да ни постановат с «бастун» за волан (устройство, блокиращо автомобилния волан – бел.а.) – по главите, по гърба, по краката, на всички места. И всичко това – единствено тъй като сме гейове. Аз обичам Белгия, оженихме се тук. Сега обаче към този момент не се усещам спокоен», споделя пред вестника Падовани. И всичко това, в случай, че неговият сътрудник е болен от Алцхаймер.Падовани е роден до град Генуа и емигрирал в Белгия по обич. Там сключил брак с 59-годишния италоамериканец с белгийски паспорт Том Фрийман, с който се срещнал по интернет.
Гей двойката била нападната от съседите им - българин и хърватската му другарка, които по-късно ги захвърлили на земята кървящи. Гей двойката разгласила на идващия ден фотоси на наранените си лица в обществените мрежи.

Според италианеца, когато с колегата му се преместили да живеят в кооперацията си във Фландрия, Северозападна Белгия, били посрещнати отзивчиво от квартала. Това обаче траяло единствено до идването там на българо-хърватската двойка. Когато италианската гей двойка отишла да им се показа, отговорът им бил «Ние ненавиждаме гейовете». Започнал и всевъзможен жанр физически и душевен тормоз над хомосексуалната двойка. «Един път даже ни замеряха с тухли. Когато ни виждаха, постоянно крещяха по нас. Много пъти сме докладвали в полицията, само че не ни обръщаха внимание».
Преди седмица обаче, когато бил рожденият ден на Том, гей двойката решила да отиде да чества при другари. Двамата се качили в колата си, само че тогава до нея се доближил българинът, който плюл по стъклото. «Съпругът ми слезе. Опитах се да го успокоя. Българинът му отговори с пестник в лицето. Взех «бастуна» за кормилото, само че българинът ми го изкопчи от ръцете и стартира да ни удря», споделя италианецът. Резултатът от това са две смачкани ребра за Том и доста травми по цялото тяло за Мауро.Този път обаче полицията повярвала на думите им. Близо 500 души излезли по улиците да манифестират в символ на взаимност с гей двойката. «Той рискува до 4 година затвор с утежняващо виновността събитие хомофобия. Момичето беше преместено в различен град», споделя Падовани.
Той твърди, че най-щастливият миг в живота му бил, когато се преместил в Белгия и сключил брак с Том преди 5 година Година по-късно обаче се схванало, че Том е болен от Алцхаймер. «Най-лошият миг за мен беше да го видя на земята по какъв начин плаче. Да биеш човек в неговото състояние е все едно да биеш дете», споделя Падовани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР