20 години след пазарното лансиране на S3 с неговите внушителни за

...
20 години след пазарното лансиране на S3 с
неговите внушителни за
Коментари Харесай

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3

20 години след пазарното лансиране на S3 с неговите внушителни за времето си 210 конски сили оптималната мощ, тунинг компанията ABT разкри детайлности за новия си план на тематика компактен суперспортист от портфолиото на Audi. Новата стратегия на компанията е насочена към Audi RS3, а крайният резултат е умопомрачителната за размерите на автомобила оптималната мощ от 470 конски сили.

Увеличението в оптималната мощ на Audi RS3 е допустимо след консолидираното на пакета ABT Power S, в който са включени нов интеркулер и нов електронен блок за управление на мотора. В резултат на нанесените промени, задвижващият агрегат получава нарастване и по отношение на въртящия си момент- от 480 на 540 Нм, а оптималната скорост на движение на автомобила е увеличена до 283 км/ч.

От ABT оферират още един вид за доработка на настоящото Audi RS3, при който максималната мощ се увеличева до 440 конски сили, а оптималният въртящ момент до 520 Нм. От тунинг компанията анонсират също по този начин, че сега работят по напълно нова изпускателна система, която е стоманена и с четири черни хромирани накрайника, всеки един от които с диаметър от 102 мм.

Налични за поръчка обаче са набор 19- и 20-цолови джанти, усъвършенствано окачване и спортна спирачна система, какот и възможност за персонализиране на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР