20 години след като записа последната си песен, актьорът и

...
20 години след като записа последната си песен, актьорът и
Коментари Харесай

Мариус Куркински в дует с рапър

20 години откакто записа последната си ария, артистът и режисьор Мариус Куркински извади дуетно парче с рапъра на Криско – Боро Първи.

Смелата колаборация е озаглавена „ Черни очила “ и е част от идния осми албум на варненеца „ Песни с хора дет’ ме кефят “.

„ Само за часове песента “Черни очила” е към този момент в трендинга на челна позиция! “, написа Мариус в персоналната си страница във Facebook.

Мариус Куркински самичък е основал текста на своята част, като в него е вметнал и за черното пиле, на името на което сътвори едноименно зрелище.

„ Твоите високи гори, черното пиле отлитна, върна се в райските двори “, пее Куркински в песента. Облечен напълно в черно, той се появява във втората част на парчето.

Видеото е снимано в центъра на София, а негов режисьор е Оги Костовски. Пред камерите са още Кирил Ефремов, Павел Иванов, Марина Стоилова, Благица Стоименова. Най-интересният миг от видеото съгласно почитателите е този, в който Кирчо Ефремов излиза от една кола и постанова с юмруци Боро Първи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР