20 години след излизането си, парчето доби огромна популярност в

...
20 години след излизането си, парчето доби огромна популярност в
Коментари Харесай

„Луда по тебе“ стана хит в Сърбия

20 години след излизането си, парчето доби голяма известност в балканските страни


Фенове качват десетки клипчета, на които я пеят


Истински подем изживява позабравеният шлагер на Камелия „ Луда по тебе ”. Песента добива все по-голяма известност на Балканите откакто влезе в новия филм на сръбския режисьор Милош Абрамович „ Южен вятър ”. Вдъхновение за лентата Абрамович е намерил в деветдесетте години на предишния век и по тази причина решил да вкара в нея най-големите шлагери от това време. Намерението му било да покаже жестоката реалност в един трилър. В основните функции влизат Милош Бикович и Драган Бйелогърлич. Във кино лентата взе участие и българският артист Ивайло Захариев, станал прочут от сериала „ Под прикритие ”.

В „ Южен вятър ” песента се извършва от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, тъй като й напомняло за детството й.

В интернет към този момент има доста клипове, на които сърби, в това число и доста деца, пеят на български „ Луда по тебе ”. Във фейсбук страницата на Камелия също всекидневно се споделят почитател осъществявания на хитовото парче.

„ Това си е казус. Разбрах, че сега и в белградски огромни клубове пускат „ Луда по тебе ”. 20 години откакто съм я записала, песента звучи на български даже в техния ефир. Изненадана съм по какъв начин в Сърбия, Хърватия, Македония и Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ютуб ”, споделя Камелия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР