20 души бяха арестувани при съвместна операция на на няколко

...
20 души бяха арестувани при съвместна операция на на няколко
Коментари Харесай

Десетки задържани при мащабна операция на няколко полицейски служби в Европа

20 души бяха задържани при взаимна интервенция на на няколко полицейски служби в Европа. Операцията е най-значимата от този жанр, оповестиха от „ Европол “. Престъпната група е работила на територията на няколко страни и се е занимавала с пране на пари, трафик на цигари и опиати, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
" Ледоразбивач " е името на интервенцията, съчетала взаимните полицейски дейности на екипи от няколко европейски страни. В резултат е разрушена европейска проведена незаконна мрежа. Тя е избрана като високопрофесионална и рискова. Занимавала се е с трафик на дрога и цигари сред 2017 и 2019 година

Над 450 служители на реда в Полша, Англия, Литва и Испания организираха едновременни обиски и арести против членове на организацията на 15 и 16 май.

Предполагаемият началник е 48-годишен литовец. Той е арестуван в Испания. Групата му е пренасяла опиати и цигари във Англия и е прехвърляла пари в Полша, преди да ги изпере в Испания и други страни. Това е ставало посредством вложения в недвижими парцели. Предполага се, че незаконната група е съумяла да проработи близо 680 млн. евро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР